Skole OL finder Danmarks sejeste idrætslærer

Skole OL kårer for andet år Danmarks Sejeste Idrætslærer.

Kristian Christrup Larsen fra Lille Næstved Skole blev kåret som Danmarks Sejeste Idrætslærer i 2019.
Hold op, hvor er det fedt. Prisen er virkelig en skøn anerkendelse og et stort skulderklap. Idræt kan noget særligt, og for mit vedkommende gælder det om at skabe plads til den enkelte elevs udfoldelse,” sagde en tydeligt stolt Kristian Christrup Larsen lige efter overrækkelsen.

Kristian vandt sammen med æren 25.000 kr. til nyt idrætsudstyr. Pengene har skolen brugt på tidtagningssystem til idrætsundervisningen samt udstyr til discgolf, som eleverne også kan bruge i frikvartererne.

VI GØR DET IGEN I 2020

Skole OL hylder igen i år idrætsfaget og idrætslærerne med en pris til den sejeste idrætslærer i Danmark. Man gør det fordi at idræt er et vigtigt fag. 

Hvor får eleverne frisk luft, en stærk krop og ny energi til resten af skoledagen? Hvornår er eleverne sammen på en anden måde end i klasseværelset? I hvilket fag bygges der for alvor bro mellem teori og praksis? Hvor skabes fundament for en aktivt liv og et godt helbred? I hvilket fag er der særlig fokus på samarbejde, fællesskab og kammeratskab? Hvor lærer eleverne glæden ved at gøre deres bedste – og at tabe og vinde med samme sind? I hvilket fag er der flest high fives, mest glæde og størst begejstring? I idrætstimerne, naturligvis!

KENDER DU EN EKSTRAORDINÆR GOD IDRÆTSLÆRER?

Prisen Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 gives til en exceptionel god idrætslærer, der leverer en alsidig og meningsfuld idræts-undervisning, som skaber bevægelsesglæde og giver eleverne lyst til at deltage. Danmarks Sejeste Idrætslærer formår på en og samme tid at skabe fællesskab, færdighed, fairplay og giver alle elever succesoplevelser og særlige oplevelser med idræt.

2020 har været et usædvanligt år pga. af Covid-19. Danmarks Sejeste Idrætslærer 2020 har måske brugt idrætten på en særlig måde og fået det bedste ud af situationen.

INDSTIL DIN IDRÆTSLÆRER, DIT BARNS ELLER DIN KOLLEGA

Har du eller dit barn en fantastisk idrætslærer i skolen? Eller er din kollega Danmarks Sejeste Idrætslærer og fortjener at blive hyldet. Gå ind på www.skoleol.dk og lav din indstilling. Det er muligt at indstille frem til og med den 18. december 2020.

Blandt alle de indstillede udvælger et ekspertpanel fra Skole OL, DIF, Salling Group og Dansk Skoleidræt tre finalister, som går videre til et finaleheat. Efter at have besøgt de tre finalister, udvælges vinderen af samme ekspertpanel. Danmarks Sejeste Idrætslærer, kåres i februar 2021. Præmien er 25.000 kr. til brug på nye redskaber eller andet grej til idrætsundervisningen på skolen samt 5.000 kr. til en skole- eller klassefest.

Prisen Danmarks sejeste idrætslærer blev lanceret for første gang i 2019.

Prisen lanceres af Skole OL i samarbejde med Føtex, Bilka, Netto, Dansk Skoleidræt og DIF.

Seneste nyheder