Randers er vært for to danske indendørsmesterskaber i 2021.

DM Mangekamp inde & DM inde 2021

Indendørssæsonens to nationale mesterskaber, DM Mangekamp inde og DM Senior inde, nærmer sig.

Nuværende corona-restriktioner gør, at vi må tage nogle ekstra forhåndsregler i brug. Der er ungen adgang til tilskuere, og kun forhåndgodkendte personer må deltage i arrangementerne. Alle deltagere (atleter, trænere og dommere/hjælpere) skal kunne fremvise et negativt PCR-testresultat ved indgang til hallen. PCR-testen skal tages tidligst 72 timer før stævnestart.

Alle dommere, hjælpere og trænere skal bære mundbind eller visir under hele stævnet. Atleterne skal også bære mundbind, når de ankommer og forlader hallen – under opvarmning og konkurrence er dette naturligvis ikke et krav. Forholdsreglerne for DM inde (tidslots m.m.) preciseres efter endt timeldingsfrist. Læs mere om dem samt tidsskema, tilmelding og andet vigtigt på stævnernes hjemmesider.

Seneste nyheder