Lindgreen topper dansk liste over EM kvalificerede på 1500m

Ved Czech Indoor Gala 2021 løb Andreas Lindgreen 3.43,16 min. på 1500m. Dermed placerer han sig nu øverst på listen over kvalificerede danskere på 1500m’eren.

For nyligt imponerende fem danskere ved at løbe meget hurtigt på 1500m’eren. Det var i Randers den 26. januar. De løb alle under EM-kravet på 1500m på 3.45 min. De tre hurtigste efter den 24. februar kommer efter alt at dømme med til EM Inde i marts. Efter denne dag i Randers så årsranglisten således ud.

  • Mikael Johnsen 3.43,2h
  • Mikkel Dahl-Jessen 3.43,5h
  • Kristian Uldbjerg Hansen 3.44,5h
  • Christoffer Frost-Jensen Johansen 3.44,7h
  • William Devantier 3.44,7h

Der skulle altså noget til hvis man skulle med. Men det var ikke en hindring fra unge Andreas Lindgreen fra Sparta Atletik & Løb der løb den føromtalte tid på 3.43,16 i Tjekkiet. 

Lindgreen er glad for at få så god en start på 2021:“Det er super vigtigt at jeg tager kvalifikationskravet i første omgang. Det var et super godt felt med mange rigtig gode løbere. Feltet var meget stort, vi var 14 ialt - hvilket er mange når vi løber indendørs. Jeg blev fanget i starten, og kom først rigtig på plads i feltet efter 700 meter. Så der er lidt at arbejde på, men det er også en super god træning ift. at lære at løbe i rodede felter. Sådan er det ofte til mesterskaber. Men jeg er tilfreds. Man skal være tilfreds når man har klaret EM krav, men tænker der er lidt mere at hente” fortæller Lindgreen. 

Fristen for at kvalificere sig til EM udløber den 24. februar 2021.

Seneste nyheder