Efter aflysning af DM 10 km i 2020 ser vi frem til et nyt forsøg i april 2021. Foto: Per Alex Christensen.

Danske mesterskaber udendørs 2021

Foråret markerer starten af udendørssæson, og sæsonens mesterskaber er og også ved at falde på plads. Udendørssæsonens første mesterskab bliver DM 10 km, som afholdes den 24. april i København. Nærmere detaljer om løbsstedet og deltagelse offentliggøres, når vi kender mere til genåbningsplanen og de restriktioner, den medfører.

Fra landevej flytter man over til lang trail, som traditionen tro arrangeres på Bornholm den 7.-8. maj. På banen bliver den første nationale mesterskab DM Senior, som arrangeres i Odense den 25.-27. juni. DM Ungdom finder sted i Hvidovre den 11.-12. september og DM Mangekamp i København den 21.-22. august, mens DM Masters ugen efter ikke har en vært endnu. 

Det er fortsat muligt at søge værtskab for følgende nationale mesterskaber:
DM masters
DM kapgang bane
DM kort trail
DM 24 timer

Seneste nyheder