Andreas Jeppesen og Lars Lindstrøm. Foto: Christian Jørn

To nye ansigter i Dansk Atletik

På trods af de aktuelle økonomiske udfordringer i forbundet, er det lykkedes af finde eksterne projektmidler til at ansætte Lars Lindstrøm og Andreas Jeppesen i projektstillinger, der løber til og med den 31.12 i år.

Lars Lindstrøm

Mange i atletikkens verden kender Lars Lindstrøm fra hans tidligere tilknytning i en landstrænerfunktion for mellem- og langdistanceløbere. Men Lars kan meget mere, da han også har en it-baggrund. Det er især disse kompetencer, som vi har tilknyttet ham på. Lars skal især arbejde med at udvikle et stævnetilmeldingsmodul til Dansk Atletik, så det bliver enklere, hurtigere og ikke mindst meget smartere at så overblik over stævneudbuddet, vælge det rigtige stævne og den/de rigtige øvelser, tilmelde sig og betale. Lars starter den 6. april og vil primært arbejde med base fra Aarhus.

Lars Lindstrøm. Foto: Christian Jørn.

Andreas Jeppesen

Andreas Jeppesen har også været i atletikmiljøet i mange år. Som tidligere dansk mester i højdespring samt som leder og træner i Skive, Esbjerg og Odense Atletik. Andreas er tilknyttet Skole OL, men løser også opgaver i Dansk Atletik som atletikkonsulent. I den funktion skal Andreas bl.a. arbejde med at se på, om vi kan tilrettelægge en mere smidig stævne- og mesterskabssæson. Derudover skal han se på, hvordan vi fra forbundets side kan hjælpe flere klubber til at tilbyde både mere, bedre og sjovere atletik til flere. Andreas startede den 1. marts.

Andreas Jeppesen. Foto: Christian Jørn.

Seneste nyheder