Dansk Atletik, DGI Atletik, DGI Impact og Roster Athletics vil hjælpe de danske klubber

Dansk Atletik, DGI Atletik, DGI Impact og Roster Athletics har indgået aftale, der sikrer samtlige klubber gratis adgang til Roster Athletics stævneadministrationsplatform.

Med aftalen har din klub mulighed for at oprette sig i Roster Athletics stævneadministrationsplatform, så I nemmere kan afvikle stævner samtidig med, at I gør det både sjovere og mere interessant at følge med. En af de primære fordele er, at opgaven med at afvikle stævner ikke længere behøver at ligge på få frivillige i jeres klub. Nu kan I lægge opgaven i hænderne på flere frivillige der kan tage hånd om afviklingen. Det betyder mindre bøvl, og mere smidig stævneafvikling. Desuden gør jeres tilstedeværelse på Roster App’en jer synlige overfor både nye medlemmer og frivillige, som ellers ikke ville have fået øje på jeres aktiviteter.

"Det er meget nemt at arrangere et stævne og taste resultater ind mm., så det er ikke et problem at lave mange stævner" fortæller René Kvist fra Randers Freja AM. Randers Freja begyndte at anvende Roster Athletics´ stævneadministration i juni måned 2020 og afviklede mere end 25 stævner via platformen i andet halvår af 2020.

Både Dansk Atletik og DGI ønsker at skabe yderligere værdi for de danske klubber. Med samarbejdet får samtlige klubber gratis og ubegrænset adgang til Roster Athletics´ stævneadministration, som en del af deres medlemskab hos DGI og Dansk Atletik. Aftalen gælder i første omgang for hele 2021 og 2022.

Seneste nyheder