Efter aflysning af DM 10 km i 2020 ser vi frem til et nyt forsøg i april 2021. Foto: Per Alex Christensen.

Information om DM 10km er ude

DM 10 km afholdes den 24. april 2021 med Sparta Atletik & Løb som arrangør. Information om mesterskabet er sendt ud til samtlige foreninger og tilmeldingen er nu åben. Tilmeldingsfristen er den 21. april kl. 22.00.

Med kort varsel har vi nu sendt information ud om den næstkommende weekends DM 10 km landevej. Informationen er sendt ud til samtlige foreningers formænd, og disse er opfordret til at videresende information til den eller de ansvarlige for tilmelding til mesterskabet i de enkelte foreninger. Grundet restriktioner m.m. har det først nu været muligt at formidle mere detaljerede informationer omkring mesterskabet.

Til mesterskabet må kun en begrænset mængde personer opholde sig i området. Bl.a. må tilskuere ikke være til stede. Derfor oplyses der her ikke nærmere omkring lokationen. Dem der skal have informationen har fået det tilsendt. Man bedes derfor henvende sig til sin forening omkring information, program, tilmelding m.m.

Kun atleter i en forening der er medlem af Dansk Atletik kan deltage.

Løberne bliver inddelt i heats af 20-30 løbere. De placeres i heats efter en seedning.

  • Første prioritet: Man bliver seedet efter sin 10 km tid løbet i perioden 2019-2021. Banetider kan også anvendes.

  • Anden prioritet: Hvis man kun har en 5 km tid, så skriv den, og så bliver det 5 km tid x 2 + 70 sekunder. Banetider kan også anvendes.

Der accepteres kun tider fra officielle løb og Statletik. Man skal ikke sende Strava- / Garmin- screenshots fra træninger eller mails omkring, hvad man regner med at løbe. Disse mails vil ikke blive besvaret.

Tilmeldingsfristen er den 21. april kl. 22.00.

Vi glæder os til, at mesterskabet afholdes og ser frem til nogle forhåbentligt spændende konkurrencer. Der vil desværre som udgangspunkt ikke være livestream eller lignende til mesterskabet.

Seneste nyheder