Vinderne af DAF Awards 2021 er fundet

I den danske atletik hylder vi præstationer og indsatser gennem bl.a. DAF Awards. Vinderne i de otte kategorier er nu fundet. De offentliggøres i løbet af torsdagen på Dansk Atletiks sociale medier.

Der har været indstillet i otte kategorier. Alle de indstillede kan ses her.  

Vinderne er:

Tanja Ravnholt Prisen: Mikkel Hansen, Gentofte Idræts Klub
Årets Ildsjæl: Jan Gram, Skive AM
Årets Træner: Liubov Aleksandrova, Herlev Løbe- og Atletikklub
Årets Præstation; Ungdom: Joel Ibler Lillesø, Bagsværd AC
Årets Præstation; Senior: Thijs Nijhuis, Viborg AM
Årets Præstation; Masters: Det danske stafetlandshold K70 Ingela Bluhm, Ingerlise Villum Jensen, Marianne Gram og Ulla Hovgaard
Årets Atletikbillede: Niki Wacherhausen, billede 6
Årets Corona-indsats: Mathilde U. Kramer, FIF Atletik & Motion
 

OM AFSTEMNINGEN

Der er modtaget 5217 stemmer i alt.

Afstemningen har været todelt. Det er gjort anderledes end sædvanligt fordi der grundet Corona ikke afholdes et fysisk awardshow. Der har været en online afstemning hvor alle kan stemme én gang pr. person. Derudover har der været en forenings-afstemning, hvor klubberne har kunne stemme. Vægtningen af de to dele er 50/50. Den med flest stemmer i hver del får 1 point, dernæst får den næste 2 point osv. De point lægges sammen for hver af de to dele, og den indstillede med færrest point bliver vinderen. Ved pointlighed vinder den, der har fået flest stemmer af foreningerne. Ved pointlighed også dér vinder den, der har fået flest online stemmer. Er der stadig pointlighed trækkes der lod.

Seneste nyheder