World University Games (tidligere Universiaden) udskydes til 2022

Efter planen skulle World University Games (tidligere kendt som Universiaden) være afviklet i Chengdu i Kina i år fra den 18-29. august, men det er netop blevet udskudt til 2022. Datoerne er endnu ikke fastlagt.

World University Games er en sportslig begivenhed for universitetsstuderende, der hvert andet år samler studerende fra mange forskellige sportsgrene. Det blev sidst afholdt i 2019, hvor et stort dansk landshold var afsted. Det er desværre netop blevet bekræftet fra FISU (International University Sports Federation), at det er udsat til 2022.

De atleter, som var deltagelsesberettigede i 2021 vil også være det i 2022 (alder, uddannelsesstatus og kvalifikationsresultater).

De endelige datoer i 2022 er endnu ikke fastlagt, men perioden fra 24. august til 4. september 2022 er lagt frem som foreløbig termin. Man håber fra den danske delegations side fortsat, at man ved næste World University Games kan stille det hidtil stærkeste (og største) danske hold. 

For de universitetsstuderende atletikudøvere, der havde øjnene rettet mod World University Games kan man rette henvendelse til holdleder, Andreas Jeppesen (andjeppesen@hotmail.com), såfremt man måtte have nogle spørgsmål.

Så snart der er mere omkring fastlagte datoer m.m. vil dette blive lagt på hjemmesiden.

Seneste nyheder