DM Maraton 2021 er aflyst

For 14 dage siden kom den kedelige nyhed, at Copenhagen Maraton 2021 er aflyst. Som en del af hele eventen Copenhagen Maraton skulle der også være DM Maraton 2021, og dvs. at Sparta og Dansk Atletik var fælles om målsætning og set-up for en corona-sikker afviklingsplan for at få den samlede event godkendt.

Både Sparta og Dansk Atletik (ligeså vel som øvrige større motionsløbs-arrangører) mangler pr. d.d. at få en nærmere udmelding om retningslinjer for afvikling af større events og motionsløb som Copenhagen Maraton og DM Maraton. Beslutningen om, at Dansk Atletik ligeledes aflyser DM Maraton 2021 skal således ses i den helhedsbetragtning, at vi ikke ønsker at gå på kompromis med det set-up, vi ville tilbyde vores bedste maratonløbere her i 2021. Det gælder terminsmæssigt, arrangørmæssigt og sportsligt ift. det vi havde planlagt i sammenhæng med Copenhagen Maraton 2021.

Vi retter nu vores fokus mod øvrige vigtige stævner, herunder ikke mindst CAG inde på Østerbro, DM Senior i Odense og Copenhagen Half i sep. ’21.

Seneste nyheder