EM U23 er reddet. Samme datoer men flyttes til Estland.

European Athletics har meldt ud, at det ellers aflyste EM U23 2021 nu flyttes til Tallinn i Estland. Datoerne forbliver de samme, som er den 8-11. juli 2021.

Tidligere på måneden blev EM U23 i Norge aflyst grundt Covid-19. Udmeldingen i den forbindelse var, at mesterskabet måske kunne blive afholdt hvis der blev fundet en ny arrangør, men at det i så fald det kunne lade sig gøre nok først ville blive efter OL.

Nu har EM U20 arrangøren i Tallinn i Estland imidlertid meldt sig på banen og vil gerne redde EM U23. De to mesterskaber vil i så fald blive afholdt samme sted lige efter hinanden.

Den endelige underskrift på en værtsaftale mangler dog, men på trods af det har European Athletics meldt det ud på deres hjemmeside. Det er en glædelig nyhed for alle vore unge håbefulde talenter, der har set frem mod ungdomsmesterskabet. Det har den fordel, at de unge talenter og deres trænere nu fortsat har et ret stort håb hvad angår afholdelsen af mesterskabet, hvorfor de kan træne videre med nu kun lidt over en måned til mesterskabet.

Seneste nyheder