Nyhed fra Dansk Atletik
H.C. Andersen Marathon, som i forvejen skulle arrangere DM Maraton for masters, danner nu også rammer for DM Senior.

DM Marathon bliver til alligevel

Afskaffelse af corona-restriktioner muliggør afholdelsen af DM Maraton, som tidligere blev aflyst. Årets andre mesterskaber er også faldet på plads.

I maj måtte vi meddele, at DM Maraton 2021 var blevet aflyst. På grund af manglende afklaring på retningslinjer for afvikling af større events og motionsløb var det ikke muligt at tage beslutninger om større arrangementer til efteråret. 

Genåbningsaftalen faldt senere på plads, og i og med at alle restriktioner for motionsevents afskaffes fra den 1. september, bliver det nu alligevel muligt at afholde DM Maraton i år. Mesterskabet finder sted i Odense i forbindelse med H.C. Andersen Marathon den 26. september, hvor DM Masters var placeret i forvejen. Nærmere information om tilmelding m.m. følger.

Der er fundet vært for DM Masters

DM Masters (bane) har fundet vært, og arrangeres i Ballerup den 27.-29. august. Nærmere information om tilmelding m.m. kommer på arrangørens hjemmeside.

Desuden placeres den tidligere aflyst DM Halvmaraton for masters til CPH Half den 19. september sammen med DM Senior og DM Ungsenior. Nærmere oplysninger om tilmelding m.m. følger.

Nye arrangører for DM Non-stadia

Efter flere år i Sæby vender DM 24 timer til hovedstaden, når Asta Maries 24 timers løb danner rammer for årets DM den 4.-5. september. En anden debutant er Silkeborg Orienteringklub, som måtte aflyse DM kort trail i 2020. De vender nu tilbage med et nyt forsøg den 11. december.

 

Seneste nyheder