TrackFit er startet op i Herning

Et nyt SUNDT, SJOVT, SERIØST OG SOCIALT tilbud et netop startet op på atletikstadion i Herning. Tilbuddet kaldes TrackFit. Det er et tilbud for dem, der gerne vil være sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende. Og for dem der gerne vil i form samtidig med, at de har det sjovt sammen med andre under åben himmel.

David Mitchell er træner for TrackFit-holdet

David er så glad for at være træner for det nye TrackFit-hold. ”Jeg nyder at være træner. Både på grund af det sociale aspekt, men også fordi det er fedt, at se deltagernes udvikling, at presse dem lige lidt mere, så de oplever, at de kan mere end de tror og se dem gå fra træningen med selvtillid og smil på læben", siger David.

David har altid dyrket og interesseret sig meget for sport. Han har taget en træneruddannelse på eliteidrætslinje i Norge. Herfra har han en masse viden om gymnastik, akrobatik og calisthenics, som er kropsvægtsøvelser uden udstyr. Erfaringen bruger han selvfølgelig i TrackFit-træningen. David tilpasser træningen løbende efter deltagernes feedback og særlige ønsker, som primært går på bedre kondition og mere styrke.

Vinnie, Bettina og Josephine er allerede startet til TrackFit i Herning

Vinnie på 37 år er lige startet til TrackFit i Herning. Grunden til hun er startet er, at TrackFit-træningen ligger samtidig med at hendes datter træner atletik, så hun så en god mulighed for at udnytte tiden til selv at være aktiv, mens hun alligevel skulle vente på datteren. Vinnie har faktisk slet ikke trænet noget som helst siden hun var teenager. ”Det har været ret vildt at komme i gang med TrackFit og det har faktisk motiveret mig til også at komme i gang med at løbe og cykle,” siger Vinnie.

Josefine på 35 har gået i fitnesscenter, men syntes det var kedeligt – der må gerne ske noget mere, og være en høj energi og gruppedynamik. Hun er også startet til TrackFit og hendes mål er at komme i bedre form. Hun er allerede i gang med et vægttabs-forløb. Her har TrackFit været en stor motivationsfaktor og faktisk har hun allerede tabt 4 kg efter at holdet er startet op.

Bettina på 44 år er også med på holdet og siger: ”Det tiltalte mig at træningen foregår udendørs, at det er lige til at gå til uden en masse udstyr og at alle kan være med uanset niveau”.

Hvad er TrackFit?

TrackFit er sjov og motiverende funktionel træning. Træningen gør dig sundere, stærkere, hurtigere, smidigere og mere udholdende. Fokus er på fællesskabet frem for konkurrence. Du bestemmer selv hvor hårdt det skal være, og du træner i et fællesskab, hvor alle kan være med. 

Danmarks største og fedeste udendørs træningscenter

TrackFit trænes på atletikstadion. Det betyder, at du er udenfor hele året rundt og får en masse frisk luft, mens du træner. Atletikstadion er en helt unik ramme, og mulighederne er uanede for at lave alsidig træning.

TRACKFIT bliver aldrig ensformigt

Træningen består af cirkeltræning, kast med f.eks. medicinbolde og kugler, styrketræning med og uden vægte, sjipning, trappe- og bakkeløb, stafetter og ikke mindst forskellige løbelege og intervalløb på banen. Træningen er en kombination af individuelle-, par- og holdøvelser.

Seneste nyheder