Hvidovre Stadion. Foto: Christian Jørn.

DMU er i år for alle. Ingen kvalifikationslister.

Den 11-12. september inviterer Hvidovre Atletik & Motion til et nyt slags DMU. Tidligere år har der været krav om, at man kvalificerede sig via en kvalifikationsliste, men den regel er nu fjernet. Det er gjort med håbet om, at DMU skal være årets idrætslige højdepunkt for alle ungdommere i dansk atletik.

Sidste år var DMU delt op i to dele pga. Corona-restriktioner. Det var i Hvidovre og Aalborg. Nu er DMU igen samlet. Med den regelændring, at det ikke kræver kvalifikation håber man på mange deltagere. Hvidovre Atletik & Motion er en rutineret stævnearrangør med mange større arrangementer bag sig, bl.a. det årlige store Copenhagen Open, så deltagerne kan se frem til en god oplevelse.

Tilmelding foregår via Connect senest mandag den 30. august. Efteranmeldelse modtages kun via Connect, og kun hvis der vurderes at være plads. Sidste frist er onsdag den 8. septemper kl. 11.59. Man skal være medlem af en DAF-klub. 

Seneste nyheder