Foto: Ulrik Pedersen

High Performance Program lanceres

Dansk Atletik er stolte over at kunne præsentere sit High Performance Program (HPP), som har til formål at synliggøre og anvise karrierevejen for danske atleter fra talentniveau til højeste internationale niveau.

Det går godt for den danske eliteatletik. Efter et succesfuldt OL i Tokyo er det tid til at se fremad og sikre, at dansk atletik kan blive ved med at levere resultater på højeste internationale niveau. Som et led i den strategi, har elitestaben, landstrænere samt øvrige interessenter i samarbejde formuleret indholdet til HPP. Dette skal over den kommende årrække implementeres hos klubber, trænere, atleter og forældre og skal skabe baggrund for en konstruktiv dialog mellem alle parter.

HPP beskriver fire udviklingsfaser:

  • Udvikling
  • Etablering
  • Optimering
  • High Performance

 

Hver fase indeholder en række trænerfaglige anbefalinger i forhold til hvad det kræves for at nå High Performance.

Som et led i implementeringen, afholdes et lanceringsmøde d. 30. oktober 2021, hvor programmet vil blive uddybet, drøftet og sat i kontekst i de forskellige hovedgrupper. Alle talent- og elitetrænere inviteres hertil. Sæt derfor gerne kryds i kalenderen og afvent nærmere information.

Seneste nyheder