Nyhed fra Dansk Atletik

VM i Cross Country udskudt til 2023

Efterfølgeren til det mesterskab vi i Danmark afholdte med VM Cross tilbage i Aarhus i 2019 er nu udskudt. World Athletics har netop i dag meldt ud, at VM i Cross Country i Bathurst i Australien er udskudt til den 18. februar 2023. Det skulle oprindeligt afholdes den 19. februar 2022.

Årsagen findes i Corona-restriktioner, hvor situationen i Australien for tiden indebærer, at der er lukket for indrejse fra internationale besøgende. Det forventes, at der fra nu og indtil den oprindeligt planlagte dato ikke er mulighed for at få det mesterskab man ønsker grundet Corona. Man ønsker et mesterskab hvor alle kan deltage, og der ikke er begrænsninger.

Så i den kommende cross sæson vil det helt store mål for europæiske cross country løbere nu være EM Cross i Irland den 12. december 2021, der er det største internationale cross mesterskab i den kommende sæson for europæiske løbere.

Seneste nyheder