Der skal kæmpes om DM Cross pokalerne snart. Hvem mon bliver de nye mestre, når DM Cross skal afgøres den 27. november. Foto: Christian Jørn.

DM Cross afgøres snart

DM Cross er det næste nationale mesterskab i atletikken. Det er den 27. november i Korsør. Arrangørerne er nu klar med programmet.

DM Cross afvikles i forbindelse med Vinterturneringens 2. runde, der er i Korsør. Arrangørerne har lavet en flot afvekslende rute på 2 km, som gør ruten publikumsvenlig. Det vil også være tilskuervenligt at alle løberne er samlet i fire felter, hvor distancerne er valgt ud fra de distancer, der løbes ved EM cross, der finder sted 2. weekend i december. Det betyder at felterne er større og arrangementet bliver mere koncentreret.

Et nyt tiltag er, at man har ændret på veteranklasserne. Der har været ret få hold, så derfor prøver man i år forsøgsvis at lave klasser der spænder over 10 år velvidende, at det måske ikke er lige så sjovt for de ældste i klasserne. Det vil man efterfølgende evaluere, og så beslutte hvordan reglerne fremadrettet skal være. Altså er klasserne 40-49 år, 50-59 år osv. Veteranklasserne starter fra 40 år, så under 40 år er man dermed at betragte som senior i DM Cross sammenhæng. Ungdomsklasserne opretholdes. 

Der vil være 4 starter:

  • Kl. 12.00 - Kvinder junior og ungdom 4 km
  • Kl. 12.30 - Mænd junior og ungdom 6 km
  • Kl. 13.15 - Kvinder senior, U23 og veteranklasser 8 km
  • Kl. 14.00 - Mænd senior, U23 og veteranklasser 10 km

Seneste nyheder