Fra DMU Inde i Skive i 2020. Foto: Christian Jørn, Dansk Atletik.

DM Senior inde

Foreløbig tidsskema for DM Senior inde er offentliggjort. Læs mere om programmet og kvalifikation til mesterskabet her.

Efter et meget begrænset udgave af DM Senior inde i 2021 kan vi i år vende tilbage til mere normal version af mesterskabet. Foreløbig tidsskema er lige blev offentliggjort og kommer snart også på den lokale arrangørens hjemmeside.

I lighed med de seneste par års udgaver forudsætter deltagelse i mesterskabet også i år forudgående kvalifikation baseret på rangliste. Antal pladser samt kvalifikationsperiode varierer mellem øvelserne, og detaljer om dette er snart til at finde på arrangørens hjemmeside. 

Man kan forvente ændringer til tidsskemart efter endt tilmeldingsfrist, bl.a. er det muligt, at kvindernes og mændenes kuglestødskonkurrencer bliver slået sammen. Hold øje med arrangørens hjemmeside for eventuelle ændringer.

Seneste nyheder