Foto: Adam Illingworth, European Athletics

U20/U23 kastelandskamp genopstår

Efter flere års aflysninger pga. Corona er en forholdsvis ny kastelandskamp igen klar til at byde vores U20 og U23 atleter op til landskamp. Det er i juni måned i Portugal.

Kastelandskampen er blevet afholdt to gange før Corona. Én gang i Portugal og én gang i Spanien. Nu foregår landskampen i år i Portugal. "Det er glædeligt, at flere af dansk atletiks unge atleter kan komme ud af dyste som hold igen", siger landstræner i kast, Carsten Bomme. Første år det blev afholdt vandt Danmark overraskende efter en stærk hold indsats.

Danmark konkurrerer i landskampen mod Portugal og Spanien i klasserne U20 piger og drenge samt og U23 piger og drenge. Der konkurreres i alle 4 kast som et samlet hold. Kun én atlet er tællende i hver disciplin. Hvert land kan højst stille med to atleter i hver øvelse.

Seneste nyheder