Kom i gang med para-atletik i din klub

Para-atletik Danmark tilbyder at hjælpe din klub i gang med para-atletik

Para-atletikken har en stærk tradition for at deltage i flere af de store atletikstævner i Danmark, som led i at parasporten bliver mere og mere integreret i almen idræt. Du kender måske endda nogle af de store para-atletik profiler, som f.eks. længdespringeren Daniel Wagner.

Para-atleter har den samme glæde af atletikken som alle andre medlemmer, og det er faktisk ikke så anderledes at dyrke para-atletik som man måske tror.

Para-atletik Danmark inviterer til et Teams møde for alle atletikklubber i Danmark torsdag den 2. juni kl. 19.00, hvor Para-atletik Danmark vil fortælle om deres formål, samt fortælle, hvad din klub kan få ud af at tilbyde para-atletik i jeres klub.

Til dette møde har Para-atletik Danmark allieret sig med Athletikklubben Holstebro, som tilbyder para-atletik på motionsplan, og Aarhus 1900 Atletik & Løb, hvor nogle af de bedste danske para-atleter træner. De vil fortælle om deres erfaringer, og hvad de har fået ud af para-atletikken.

Programmet til mødet er følgende:

  • Introduktion
  • Erfaringer fra en breddeklub (Athletikklubben Holstebro)
  • Erfaring fra en eliteklub (Aarhus 1900 AL)
  • Hvordan kan Parasport Danmark hjælpe?
  • Hvordan arbejder vi fremadrettet?

Hvis din klub ønsker mere viden om para-atletik, så meld dig til dette Teams møde ved at sende en mail til: msi@parasport.dk – senest den 31. maj 2022.

Seneste nyheder