Nyhed fra Dansk Atletik
Foto: DECA Text&Bild.

Invitation til Junioren Gala (U20)

Igen i år afholdes Junioren Gala den 2-3. juli i Mannheim for U20 atleter, der går efter en  VM U20  kvalifikation eller allerede har kvalificeret sig. Det er et stævne med højt niveau, og de har opstillet vedhæftede krav, se nedenfor.

Stævnet er meget relevant, hvis man har planer om at deltage ved VM U20.
Vi indstiller også selvom man ikke helt har klaret kravet, og vil så afvente om man kan få start.

Sidste mulighed for at lave resultater, der kan komme i spil, er søndag den 12. juni.

Interesserede bedes senest tirsdag den 7. juni give besked om interesse - dette gælder både atleter og evt. personlige trænere. Forventeligt vil der stilles en leder til rådighed af Dansk Atletik samt koordineres en flyrejse. Man skal venligst angive om man ønsker at deltage på en fælles rejse (1-3. juli 2022) eller ankomme til Mannheim på egen hånd (bil er også en mulighed).

Landstrænerne vil herefter tage stilling til endelig indstilling 12. juni 2022.

Interesse skal sendes til cb@dansk-atletik.dk senest tirsdag den 7. juni 2022

Seneste nyheder