DM i kastemangekamp

AAIG Atletik Tri&Motion inviterer til danske mesterskaber i kastemangekamp.

I forbindelse med klubbens 100-års jubilæum inviterer AAIG Atletik, Tri&Motion og Dansk Atletik til Danske Mesterskaber i kastemangekamp for ungdom, senior og masters samt vægtkast for ungdom og senior på Aabenraa Stadion den 17-18. september 2022.

Øvelser

  • Piger 14-15 år: Kaste 4-kamp
  • Piger 16-17, 18-19, 20-22 år og kvinder senior: Kaste 5-kamp og vægtkast
  • Drenge 14-15 år: Kaste 4-kamp
  • Drenge 16-17, 18-19, 20-22 år og senior mænd: Kaste 5-kamp og vægtkast
  • Masters M/K: Kaste 5-kamp

Øvelsesrækkefølge

  • Kaste 4-kamp: Hammer, kugle, diskos, spyd
  • Kaste 5-kamp: Hammer, kugle, diskos, vægt, spyd
  • Kaste 5- kamp masters: Hammer, kugle, diskos, spyd, vægt
  • DM i vægtkast vil blive lagt samtidigt med vægtkast i K5K om lørdagen.


Der vil være indvejning af personlige redskaber i sekretariatet i klubhuset. Der er fri opvarmning til alle kast. Der er 6 forsøg til alle deltagere i alle kast for ungdom og senior, 3 forsøg til masters. Der vil ikke blive brugt startnumre. Alle skal stille op i reglementeret klubdragt.

Så vidt det endelige tidsskema tillader det, så tilstræbes det, at man efter en kort pause går direkte videre til den næste øvelse i kastemangekampen. Det forventes at deltagerne både lørdag og søndag kan deles i 3-4 grupper. Vest klubber bedes stille med dommerhjælp. Dette vil fremgå, når man kender antallet af deltagere, og kan sende tidsplan og praktik ud til de anmeldte klubkontakter.

Alle startlister og resultater og samlet stilling vil kunne følges via Roster.

Dansk Atletiks mesterskabsmedaljer til nr. 1-2-3 uddeles hurtigst muligt efter sidste øvelse i hver kastemangekamp.

Tilmelding

Senest søndag den 11. september til: Kirsten Eskildsen på mail: kfys@live.dk mobil 2783 3044. Tilmelding via mail, påført: Navn, årgang, aldersgruppe og ÅB/PR i kastemangekampen på alle aktive. Startpenge, efteranmeldelse m.v. i henhold til DAF’s Forbundsmappe.

Foreløbigt tidsskema og startlister

Første øvelse lørdag forventes at starte kl. 10.00, første øvelse søndag bliver kl. 11. Endelige starttider vil afhænge af antallet af tilmeldte deltagere i de enkelte grupper. Startlister og det endelige tidsskema vil være tilgængeligt på AAIG´s hjemmeside fra onsdag den 14. september.

Overnatningsmuligheder

Fjordlyst camping som ligger ca. 1,5km fra stadion.
https://aabenraa-citycamping.dk/

Seneste nyheder