Dansk Atletik forlænger Roster-aftalen

Dansk Atletik og Roster Athletics har forlænget aftalen, der sikrer samtlige medlemsklubber gratis adgang til Roster Athletics stævneadministrationsplatform.

Siden 2019 har det været muligt for alle DAF-medlemsklubber at bruge Roster-platformen til afvikling af deres stævner. Aftalen mellem forbundet og Roster er nu blevet forlænget med en ny treårig periode, og kommer hermed til at gælde indtil slutning af 2025. I denne periode vil alle klubber fortsat have gratis og ubegrænset adgang til platformen.

Dansk Atletik anbefaler alle klubber at anvende platformen til afvikling af stævneaktiviteter inkl. benyttelse af stævnetilmeldingen. Læs mere om platformen på Rosters hjemmeside og kontakt info@rosterathletics.com for gratis oprettelse af en brugerprofil.

Seneste nyheder