Status på medaljesituationen

Efter længere tid med udfordringer i forhold til lagerbeholdning, er der nu udsigt til løsning.

Vi har desværre måtte melde udsolgt på flere type medaljer til både nationale og regionale mesterskaber i nogen tid, og arrangørerne har derfor været nødsaget til at finde alternative løsninger. Nu er der godt nyt, da medaljerne er på vej og vil være på lager igen i løbet af foråret. 

Som konsekvens af prisstigning i produktionen har det været nødvendigt at justere prisen på medaljerne. I samme forbindelse er priserne også blevet lidt mere ensartede. De nye priser gældende fra januar 2023 er som følger:

DM senior/masters-medalje (50mm): 25 kr.
DM ungdom-medalje (40mm): 20 kr.
Øst/vest-medalje (40mm): 20 kr.
Medaljebånd: 2,50 kr./stk.
Prisen på indgravering er uændret (3 kr./linje).  

I forbindelse med opfyldning af lageret er udvalg af forskellige type medaljebånd blevet reduceret. De regionale medaljebånd (blå med hvid tekst og rød med gul tekst) er allerede blevet udfaset, og det røde bånd med hvid tekst er blevet suppleret med en anden type rødt/hvidt bånd for at sikre, at stævnet altid kan have ens medaljer og medaljebånd.

Det er fortsat gældende, at de regionale mesterskabsmedaljer bestilles og betales af arrangøren - mens DM-medaljer (senior, masters og ungdom) bestilles af DAF, som også afholder udgiften.

Desuden er det muligt for alle andre stævnearrangører at bestille andre type medaljer og pokaler via webshoppen. Klik her for at komme til medaljeshoppen.

Seneste nyheder