Nordenkampen og DM Inde streames gratis på Atletik TV

Dansk Atletik og Sports Productions går igen sammen om at producere Atletik TV.

Dansk Atletik har indgået en samarbejdsaftale med Sports Productions om udvikling af Dansk Atletiks live formater og distribution, produktion af udvalgte mesterskaber og events samt drift af streamingkanal, der allerede nu er at finde på www.atletiktv.com.

Indledningsvis sendes der Nordenkampen den 12. februar samt produceres DM Senior fra Randers den 18-19. februar, hvorefter effekten evalueres.

"Øget opmærksomhed og kendskab til atletikken er afgørende, hvis vi også i fremtiden skal spille en central rolle i det danske idrætsbillede. Vi er derfor glade for igen at kunne formidle, når de bedste danske atleter er i aktion i de kommende to uger" siger Lars Lindstrøm, direktør i Dansk Atletik, og fortsætter: "Vi er glade for, at Sports Productions har budt sig til, og at vi med kort varsel i fællesskab har kunne gribe chancen for igen at formidle atletik til atletikdanmark."

Tom Jensen, Sports Productions er også glad for samarbejdet og udtaler: "Vores ophav er atletikken, og det ligger mig nært, at vi kan genoptage et tæt og godt samarbejde. Vi skabte i fælleskab Atletik TV i 2017, og sammen med Dansk Atletiks foreninger skabte vi en masse gode oplevelser for de der ikke kunne være med på dagen. Det gør vi igen!"

Seneste nyheder