Gentofte IK Atletik søger koordinator

GIK Atletik søger træner/koordinator til klubbens ungdom. Vi viderebringer stillingsopslaget her. Al henvendelse direkte til klubben.

Hvem er GIK Atletik?
GIK Atletik har hen over de sidste par år været inde i en massiv udvikling, startende med nye visioner og strategier. Det har båret frugt, og vi har på knap 4 år udviklet os fra at være en klub med 65 medlemmer til nu at have 125 og mange forskellige træningsudbud Med sådan en udvikling, følger også behovet for et større leder og trænerteam, og måske har du lyst til at være en del af vores team og vores klub.

Uddrag fra GIKs vision:
GIK Atletik skal være blandt de prioriterede sportsgrene i Gentofte Kommune, og en aktiv deltager i kommunens borgeres idrætsliv. Vi  skal være blandt de mest nyskabende og tidssvarende foreninger under Dansk Atletik. Vi vil være en af Dansk Atletiks største klubber (målt på medlemmer). Vi vil vise hvor fantastisk rummelig atletikken er, med alle sine forskellige discipliner, hvor hvert barn og ung kan finde det de er gode til, deres eget rum”, samtidig med at de er en del af det store fællesskab som klubben er.”

Hvem er du?
Vi søger en person, som udstråler en stor energi, og som elsker at arbejde med mennesker, dette gælder både over for børn unge og voksne idet der i rollen også vil være forældrekontakt.

Du er en træner og koordinator der sætter personen bag atleten først. Du har fokus på det gode træningsmiljø for børnene hvor der skal være plads til flere typer både dem der drømmer om atletikken og dem som synes det er sjovt at bevæge sig

Du har lysten og energien til at bidrage til den gode udvikling i GIK, en udvikling som lige nu går rigtig hurtigt. Derfor er du en person som gerne selv tager initiativ, både til den generelle udvikling, men også i forhold til sociale arrangementer. Vi har også brug for at du stiller op til stævner (weekender som kan aftales), som vejleder og støtte, til vores atleter.
Foreningsidrætten, og alt det gode den repræsenterer, skal have en speciel plads i dit hjerte, og du skal være frisk på at møde op i alt slags vind og vejr!

Vi søger derfor en ungdomsleder der kan tage opgaver som følger

  • Agere træner for alle aldre fra 4-11 år
  • Agere kontaktperson for forældrene og løbende besvare henvendelser fra dem – herunder at lave forældremøder
  • Skabe initiativer til sociale arrangementer for vores hold Tumletik (4-5 år), Miniholdet (6-8 år) og Mellemholdet (9-11 år)
  • Være koordinator for trænerne på holdene og indkalde til trænermøder
  • Sætte dit eget præg på udviklingen af holdene – herunder fokus på rekruttering og bidrage til de gode historier på vores SoMe kanaler.

Vi forventer at timeantal er svarende til 8 timer per uge hvor minimum 2 timer er trænerarbejde på stadion

 

Hvad får du som træner i GIK?
Som træner i GIK, kan du forvente at blive en del af et fantastisk trænings og klubmiljø. Vi har ambitioner om at være fælles på tværs af hele klubben, og derfor holder vi også trænerteams-dage, hvor vi tager ud og hygger os sammen.

Derudover kan du forvente følgende:

  • Intern træneruddannelse
  • Mulighed for træneruddannelse via DAF, DIF og lign.
  • Trænertøj fra CRAFT
  • Løn efter aftale

 


Sådan søger du:
Send din ansøgning (skriftligt eller video) og dit CV til vores cheftræner Mikkel Hansen på:
mikkel@gentofteatletik.dk

Herefter vil du høre fra os inden for en uge, hvi s vi kan se et match, bliver næste step en samtale.

Ansøgningsfrist:
Fredag d. 17 marts.

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Mikkel på samme mail eller på tlf. 29210185.

 

Seneste nyheder