Lav dit eget Royal Side Run!

Brug Royal Run til at skabe aktivitet og fællesskab.

Royal Side Runs er små ”løbsarrangementer” i perioden op til Royal Run, der søger at samle alle de, som har lyst til at bruge Royal Run som markeringer, samlende arrangementer eller noget helt tredje. Alle de som ønsker at skabe en fest med Royal Run som udgangspunkt. Med andre ord!

Royal Side Runs kan være en mulighed for dig/jer/klubben at stemple ind i fællesskabet, skabe en fest med løb og gang som omdrejningspunkt og blive en del af fortællingen omkring Royal Run hvor, hvornår og hvordan det passer dig/jer.

Læs mere om Royal Side Runs via. vores side på Royalrun.dk. Her findes også en eventguide samt masser af inspiration og værktøjer.
Det er også muligt at bestille en eventpakke, som for DAF medlemsklubber er gratis (kontakt Royal Side Run direkte for aftale). 

God fornøjelse!

Seneste nyheder