Kom til NM på Østerbro Stadion

Når den første udgave af et udendørs Nordisk Mesterskab afholdes på Østerbro Stadion den 27.- 28. maj, er der gratis adgang for publikum til at se de nordiske atleter i aktion i de mange forskellige discipliner.

Det bliver med et usædvanligt stort dansk hold på startlisten, og i DAF håber vi, at man fra klubber i hele landet, vil bakke op om de danske atleter, der skal præstere på hjemmebane. 

"Vi har omkring 80 atleter i spil til holdet, som jeg kan sige ender med at blive et af de største hold der har været med til et mesterskab, så længe jeg kan huske," lyder det fra elitechef Mikkel Larsen, der selvfølgelig håber at der kommer tilskuere fra hele landet og hepper.

"Med så stort et hold, kommer der til at være atleter der har et tilhørsforhold til klubber i mange forskellige dele af Danmark, i aktion på Østerbro i slutningen af maj, og vi håber selvfølgelig at folk ude i klubberne overvejer at tage turen til København for at bakke op om både de enkelte atleter og det danske hold som helhed," fortsætter Mikkel Larsen. 

Man kan læse mere om NM på Østerbro på mesterskabets hjemmesiden, hvor programmet for weekenden også vil blive offentliggjort i detaljer, her: Nordic Athletics Championships

Konkurrencerne starter kl. 13.00 lørdag d. 27. maj og kl. 12.00 søndag d. 28. maj. Starttidspunkter er foreløbige, så husk at tjek programmet inden du planlægger dit besøg på stadion. 

Der har tidligere været afholdt Nordiske Mesterskaber, tilbage i 1960'erne, men dengang var det som en holdkonkurrence, altså en landskamp, og det er derfor første gang at der afholdes NM i individuel forstand, i de udendørs øvelser. 

Seneste nyheder