Nyhed fra Dansk Atletik
Foto: Christian Jørn

EYOF 2023 – vigtig information til potentielle kandidater

Efter nogle års pause, er der igen European Youth Olympic Festival (EYOF), som i daglig tale også går under navnet ”Ungdoms OL”.

EYOF er et U18 mesterskab, hvor Dansk Atletik deltager sammen med øvrige specialforbund under DIF i et multi-sports event. Det er DIF og ”de voksnes” OL-stab, der organiserer mesterskabet, og er ansvarlig for endelig udtagelse etc. I år afvikles EYOF i slovenske Maribor.

 

Dansk Atletik har gennem mange år samarbejdet med DIF omkring atletikdelen. Igen i 2023 er det Charlotte B. Bomme fra Sparta, som er hold-ansvarlig for atletikholdet, og alle spørgsmål mv. rettes til Charlotte.

Alle der er interesserede i at deltage skal SENEST 1. JUNI (bemærk fremrykket deadline) have givet en interessetilkendegivelse, samt have udfyldt diverse informationer (se nedenfor). Har man ikke gjort dette, kan man ikke blive udtaget. Bemærk også, at hvis flere klarer de objektive krav i en given disciplin, så kan kun 1 person deltage for Danmark. Se mere i udtagelseskriterierne (link).

Yderligere info:

Charlotte B. Bomme, tlf 2127 0748, mail charlotte@sparta.dk

 

Vigtig info til potentielle deltagere:

AKKREDITERING

I forbindelse med den eventuelle udtagelse til EYOF 2023, beder Danmarks Idrætsforbund dig registrere en række personlige oplysninger, som alle er nødvendige for at få udstedt en akkreditering. Vigtigt! Inden du går i gang med at registrere dine data, skal du læse nedenstående vejledning:

Følgende skal du have klar før registrering:

 • Foto (bemærk nedenstående krav)
  • PNG- eller JPG-format
  • Farve
  • Højest 3 måneder gammelt
  • Front mod kamera
  • Hvid/lys baggrund
  • Se direkte i kamera
  • Ikke selfie, da det ofte spejlvender 
 • Kopi af pas
  • PNG- eller JPG-format
  • Kun siden med billedet
  • Passet skal gælde til senest d. 5. august 2023
 • TUE
  • Medicinsk certifikat udstedt af Anti Doping Danmark, hvis man benytter medicin, der kraver TUE
  • Skulle du være i tvivl, skal Anti Doping Danmark kontaktes på tlf. 72 24 04 40.

 

Registreringsproces

 • Tryk på link nedenfor
 • Udfyld basisinformationer
 • Tryk på ”Send”
 • E-mail modtages efterfølgende, hvor endnu et link fremgår
 • Via dette link, skal der uploades de påkrævede filer
 • Bemærk at dette link kun er tilgængeligt i 24 timer

Registrering
Link til registrering finder du her. Vi anbefaler derfor at du laver din registrering hurtigst muligt, når du har filerne klar. Indtastningen tager mellem 15-20 min.  Bemærk at vi skal have dine informationer senest d. 1. juni 2023.

 

Tøjstørrelser
Alle deltagere ved EYOF får tildelt en tøjpakke, hvorfor DIF har behov for dine størrelser. Tøjstørrelser angives direkte via dette link, ved hjælp fra sizeguide. De der prøvede tøjet og udfyldte tøjformularen på Talent Camp i Odense, skal ikke gøre dette igen.

Link til EYOF 2023: https://eyof-maribor.com/en/home/

 

Seneste nyheder