Kommende trænerkurser

Er du ny træner, der mangler de nødvendige værktøjer, læring og inspiration? Eller er du en nuværende træner, der ønsker at løfte dit niveau og forfine dine færdigheder. Så er vores kommende trænerkurser det perfekte skridt for dig.

Børnetrænerkursus, ungdomstrænerkursus 1 og TrackFit instruktøruddannelsen er skræddersyet til at imødekommende behovene hos både nye og erfarne trænere.

 

Børnetrænerkurser

Vi er glade for at meddele, at vores populære børnetrænerkursus har gennemgået nogle enkelte optimeringer for at sikre, at kursisterne får den bedst mulige træneruddannelse. Forbedringerne inkluderer nye undervisningsmetoder og opdateret indhold- Læs mere om dette under børnetræneruddannelsen på hjemmesiden.

Følgende børnetrænerkurser er oprettet i Connect:

Søndag, den 4. juni - Holte Stadion.

Søndag, den 24. september - afventer placering

Søndag, den 29. oktober - Hvidovre Stadion.

 

Ungdomstræner 1 - Nu endnu mere fleksibelt og tilgængeligt

Vi har lyttet til feedback fra vores trænere og har derfor justeret kurset for at imødekomme deres behov endnu bedre. Nu strækker kurset sig over to weekender, hvoraf den ene weekend inkluderer overnatning for at samle kursisterne til snak og erfarings deling. Derudover bliver det tilføjet online teorimoduler, der giver trænerne fleksibilitet til at lærer i deres eget tempo og på deres egne tidspunkter. Disse ændringer sikrer, at vores ungdomstrænere får den mest effektive og tilgængelige uddannelse.

Der vil blive afholdt følgende Ungdomstrænerkursus 1:

Lørdag-søndag, den 19.-20. august - Svendborg del 1

Lørdag-søndag, den 9.-10. september- Nyborg del 2

 

TrackFit instruktøruddannelsen

TrackFit instruktøruddannelsen henvender sig til en TrackFit instruktør for unge og/eller voksne, eller en helt ny instruktør inden for TrackFit. Uddannelsen bygger på TrackFit konceptet og sætter især fokus på det praktiske og inspiration hertil.

Søndag, den 29. oktober - afventer placering

Vi ser frem til at byde deltagerne velkommen til både børnetrænerkursus ungdomstrænerkursus 1 og TrackFit kurser, hvor de vil få mulighed for at lære af erfarne instruktører, udveksle erfaringer med andre trænere og opnå en trænerlicens samt en endnu stærkere faglig baggrund. Tilmeldingerne er nu åbne, så skynd jer at sikre pladser til jeres trænere.

Yderligere information og tilmelding kan findes i Connect og på hjemmesiden her.

Seneste nyheder