Nyhed fra Dansk Atletik
Der bliver tæt konkurrence i mange af disciplinerne på Østerbro i weekenden, hvor de første nordiske mestre i udendørs atletik skal kåres. Foto: DECA Text&Bild

NM på Østerbro starter i morgen - følg med!

Næsten 300 nordiske atleter springer, sprinter, kaster og løber sig ind i historien, når det første udendørs nordiske mesterskab i atletik går i gang i morgen og fortsætter søndag. Du kan følge med på alle Dansk Atletiks kanaler, og hele mesterskabet streames også live på Atletik TV.

I dag ankommer de mange topatleter fra Norge, Finland, Sverige og Island til København, og de danske atleter der skal konkurrere på de nordiske mesterskabers første dag, i morgen lørdag, møder også ind på Østerbro i aften, for at gøre de sidste forberedelser frem mod det jomfruelige startskud på Nordic Athletics Championships 2023 i morgen.

Som man kan læse i optakten til de nordiske mesterskaber, forventer elitechef Mikkel Larsen god stemning og hårde konkurrencer henover weekenden, der byder på næsten fuldt disciplinprogram, 92 danske atleter til start og rød/hvidt repræsenteret i alle startfelterne. 

Følg med i Nordic Athletics Championships 2023

Det bedste du kan gøre for at følge med, er at komme på stadion på Østerbro og se det hele live i virkeligheden, og på egen krop opleve den gode stemning - det er gratis, du skal bare møde op.

Har du ikke mulighed for at komme til København, er du heldig at hele molevitten bliver streamet LIVE fra Østerbro på Atletik TV.

Sendetider
Lørdag 12.55 – 16.50
Søndag 11.00 – 15.00

Link til livestreaming: Atletik TV

Roster Athletics appen er din bedste ven i forhold til detaljerede resultater, mens vi på Dansk Atletiks Instagram, også dækker kokurrencerne live i 'stories'

Deltagerliste til NM finder du her: Nordic Athletics Championships 2023 - Participants

Programmet for weekenden kan ses her: Deltagerliste og tidsskema til NM på Østerbro er klar

Startlister findes i Roster Athletics appen.

 

Seneste nyheder