Søg DIF/DGIs foreningspulje

Idrætsforeninger kan søge økonomisk støtte i DIF og DGI’s foreningspulje, som hvert år uddeler ca. 44 mio. kr. Puljen har som mål at støtte hverdagens fællesskaber i idrætsforeningerne og skabe rum til udvikling.

Formålet med DIF og DGI’s foreningspulje er at støtte hverdagens fællesskaber og skabe rum til udvikling i idrætsforeningerne. Fællesskaber, hvor helt almindelige danskere i hele landet mødes året rundt, får demokrati og deltagelse ind under huden, oplever glæden ved idræt og knytter bånd til andre. Slutbrugerne af puljens midler er således danskere i og uden for foreningsidrætten, der kan få glæde af støttede aktiviteter og projekter i de danske idrætsforeninger.
Midlerne fra puljen skal hjælpe foreningerne i hverdagen og skabe rum til udvikling. Det kan eksempelvis være til initiativer, som støtter op om DIF og DGI’s fælles vision, Bevæg dig for livet, der går ud på at få flere idrætsaktive danskere og få flere til at dyrke idræt i en forening.

Puljen kan søges flere gang årligt og næste frist er den 31. juli. 

Man søger som forening via CFR (Centralt Foreningsregister). Det er nødvendigt at foreningen har et CVR-nummer og en NEM-konto, men herudover er der ganske få krav - og ansøgningsproceduren er forholdsvis ukompliceret. 

Læs mere hos DIF, hvor der også findes en vejledning til at søge puljen. 

Seneste nyheder