Velkommen til dansk-atletik.dk

I dag lancerer vi ny hjemmeside, som vi håber at alle bliver rigtig glade for. Der er først og fremmest tale om et opdateret og mere tidssvarende udseende og en lidt mere overskuelig struktur.  

Meget indhold har flyttet plads, her på den nye side, men alt er flyttet med (eller på vej). Du skal derfor ikke fortvivle, hvis ikke du finder indhold, der hvor du plejer. Vi arbejder løbende med at opdatere siden, men meget er allerede kommet med over fra den gamle hjemmeside. Brug et øjeblik på at gennemskue den nye menustruktur, der er inddelt efter hvem du er; ny der vil være med, forening, atlet, Stævnearrangør, deltager eller interesseret i et af emnerne. Brug evt. søgefunktionen til at finde det du skal bruge – og hvis det ikke hjælper, så kontakt os endelig.  

 

Vi håber at siden vil blive lettere at navigere i for alle målgrupper. Vi har i den forbindelse også oprettet We are Denmark, som henvender sig direkte til mulige samarbejdspartnere og andre eksterne interessenter. Senere følger siden Løb Danmark, som samler alle vores løbeaktiviteter. Indgangen vil dog stadig være dansk-atletik.dk, hvor vi fortsat samler al information til foreninger, atleter og nye medlemmer.  

 

Vi modtager meget gerne feedback – men håber samtidig at I vil have lidt tålmodighed med os og med siden, indtil vi har fået det hele på plads.  

 

Seneste nyheder