Sofia Thøgersen blev nummer fire på 3000m til Copenhagen Athletics Games med en stor PR.

23 sekunders PR til Sofia Thøgersen til CAG

I et stærkt felt leverede det store talent en ny PR på 8:53,51 sekunder. Hele 23 sekunder hurtigere end hendes tidligere danske P18 rekord.  

Med australske Rose Davies i front, formåede Sofia Thøgersen, Sparta Atletik og Motion, at følge med, da hun her til aften leverede sit livs præstation på 3000m. Tiden er også ny dansk P18 rekord på distancen. Den lyder nu på imponerende 8:53,51 minutter.  

Der var nye personlige rekorder til størstedelen af kvindernes 3000m felt, hvilket vidner om, hvor hurtigt det gik.

Det blev til mange flotte præstationer, personlige rekorder og tætte dueller for både danske og internationale atleter, på Østerbro Stadion her til aften, både i løbe-, sprint, kaste- og springdisciplinerne. De danske atleter til CAG, viste at de er i topform til DM om to uger i Aalborg, hvor det også bliver spændende at se niveauet. 

Alle resultater kan findes på Roster Athletics app'en. 

Seneste nyheder