Nyhed fra Dansk Atletik
Foto: DECA Text&Bild

NM i mangekamp afvikles i Borås i weekenden

Lørdag og søndag skal 13 danske atleter dyste mod mangekæmpere fra Sverige, Norge og Finland, når de nordiske mesterskaber i mangekamp afholdes til Swedish Combined Events Challenge på Ryavallen Stadion i Borås. 

De nordiske mesterskaber i mangekamp er en del af det svenske mangekampsstævne Swedish Combined Events Challenge, hvor flere internationale navne også er at finde på startlisten. 

Sportslig ansvarlig for mangekamp i Dansk Atletik, Martin Roe, glæder sig til at se atleterne i aktion og håber på mange gode sportslige præstationer i Västra Götaland i weekenden.

"Der er mange af de unge udøvere vi har med, som virkelig har rykket deres niveau og det bliver spændende at se om de kan fortsætte deres udvikling i regi af nordisk mangekamp. Det er trygge rammer for de yngste, mens vores seniorer også får mulighed for at konkurrere mod internationale atleter til Swedish Combined Events Challenge," fortæller Martin Roe om forventningerne til de danske udøvere til NM, der er hans første opgave som ansvarlig for området, og første gang han skal afsted med de danske atleter, noget han også ser frem til at få taget hul på.

"Jeg glæder mig til at komme afsted med holdet. Det er en spændende trup og i weekenden får vi mulighed for at lære hinanden bedre at kende og få styrket sammenholdet," lyder det fra sportslig ansvarlig for mangekamp, Martin Roe.

Eventet streames live fra lørdag 10. juni kl. 13.15 på Friidrottskanalen: LIVE Sweden combined events challenge - Saturday

Startliste og resultater kan ses her: SCEC startlists and results

Se det danske hold her: Holdet til nordiske mesterskaber i mangekamp er udtaget

 

Seneste nyheder