Nyhed fra Dansk Atletik
Der var god stemning og fremragende skyfrit vejr til U20 og U23 kastelandskampen i Haderslev.

Personlige rekorder og dansk U20-rekord til kastelandskamp i Haderslev

De unge danske kastere stod over for noget af en udfordring inden dagens kastelandskamp mod kasterne fra Norge, der kom på besøg i Haderslev til matchen, som blev spændende og tæt helt til det sidste, og blev en succes på flere parametre. 

Det endte med en topoints sejr til de norske kastere i landskampen i Haderslev i dag, 25-23 til Norge, og den tætte match overraskede landstræner i kast Carsten Bomme positivt. 

"Det endte med at blive rigtigt spændende, med en masse personlige rekorder til begge hold, og endda en dansk U20 rekord til os undervejs. Vi havde håbet på at kunne matche nordmændene, men på papiret var de stærkere, og derfor er det meget positivt at vi har kunnet være så godt med i dag," fortalte landstræneren efter en vellykket dag, hvor det blev til 8 sejre og hele 13 personlige rekorder til de danske U20 og U23 kastere.

Det blev også til en dansk U20 rekord til Mads Krogsgaard Nielsen, Esbjerg Atletik og Motion, da han stødte den 6 kg tunge kugle ud på 18.90 m og vandt U20-herrernes kuglestødskonkurrence i dag. Max Kørner Andersen, Randers Freja Atletik og Motion, stødte 13.66 m og tog også en sejr i herrernes kuglestød i U23-klassen.

Nicco Vestbo Hansen, Esbjerg Atletik og Motion, vandt U23 hammerkastkonkurrencen, da han kastede 60.14 m, mens de danske kvindelige hammerkastere vandt både U20 og U23-klasserne, hvor henholdsvis Iben Pusle Dahl, Skive Atletik og Motion, kastede 55.60 m og ny PR hos de unge kvinder og Liv Winther, Sparta Atletik og Løb, kastede 60.53 m i klassen for kvinder op til 22 år. 

Anne Juul Jensen, Viking Atletik, kastede 49.70 m og vandt kvindernes U20 diskoskast. 

Karla Schärfe, Sparta Atletik og Løb, kastede ny PR på 46.73 m i kvindernes U23 spydkast og vandt klassen. 

Landstræner Carsten Bomme var godt tilfreds med det sportslige niveau på matchen på Haderslev Idræts-Forenings stadion, men lige så vigtigt var det sociale i dagens arrangement.

"Det har været en rigtig god dag, med et super godt og velarrangeret stævne, og med god stemning. Atleterne har hygget sig og bakket godt op om hinanden, og selvom vi tabte med de to point til sidst, har den været en succes på flere måder, den match vi har haft i dag," lød det fra Carsten Bomme lørdag aften. 

 

Seneste nyheder