Succesfuldt Børnetrænerkursus på Holte Stadion

Holte Stadion var vært for børnetrænerkursus, hvor 12 trænere fra Trongården, Holte, Sparta, Bagsværd og FIF Hillerød deltog. 

Kurset, der strakte sig over 7,5 timer, blev en stor succes, og deltagerne fik en værdifuld indsigt i træningen af børn i alderen 6-9 år samt vigtigheden af forældrekontakt, kommunikation og håndtering af udfordrende situationer.

En dag med information, inspiration og erfaringsdeling

Deltagerne på børnetrænerkurset på Holte Stadion blev præsenteret for en bred vifte af emner og fik værdifulde redskaber til at styrke deres trænergerning. Kurset satte fokus på træningsteknikker og -metoder, der er specielt tilpasset børn i alderen 6-9 år. Der blev også lagt stor vægt på betydningen af at opbygge et godt forhold til forældre og samarbejde med dem for at skabe et positivt og udviklende miljø for børnene.

Under kurset blev der også afholdt workshops og diskussioner om håndtering af forskellige situationer, både på og uden for træningsbanen. Deltagerne fik mulighed for at udveksle erfaringer og dele deres viden, hvilket skabte en dynamisk og inspirerende atmosfære. Både nye og lettere erfarne trænere var til stede, og mange af dem havde allerede betydelig erfaring inden for atletikken.

Højdepunkter og afslutning med samarbejdsopgave

Højdepunktet på kurset var en spændende samarbejdsopgave, hvor deltagerne blev udfordret til at udarbejde et træningsprogram i samarbejde med en træner fra en anden klub. Dette gav dem mulighed for at anvende deres nye viden og færdigheder i praksis og samtidig styrke deres samarbejdsevner.

Opgaven var en stor succes, og deltagerne imponerede med deres store kreativitet og engagement i udviklingen af træningsprogrammer, der inkorporerede en legende tilgang til atletikkens discipliner. De formåede at skabe inspirerende og sjove aktiviteter, der gjorde det muligt for børnene at lære og udforske de forskellige faser i atletikkens discipliner på en engagerende måde. Trænerne demonstrerede deres evne til at tænke uden for boksen og skabe en unik træningsoplevelse, der ville motivere og glæde de unge atletikudøvere.

En imponerende samling af dedikerede trænere

Børnetrænerkurset på Holte Stadion samlede en gruppe dedikerede trænere, der brænder for at skabe en positiv og udviklende træningsoplevelse for børnene. Deres passion for atletikken og deres vilje til at lære og udvikle sig blev tydeligt demonstreret gennem hele kurset. Erfaringsdelingen mellem de forskellige trænere var en berigende oplevelse, der styrkede deres faglige kompetencer og inspirerede til nye tilgange og idéer.

 

Der er planlagt følgende børnetrænerkurser i efteråret:

D. 1 oktober - mangler lokation

D. 29 oktober - Hvidovre stadion

D. 19 november - Odense stadion

Hvis I som klub har en efterspørgsel af børnetrænerkurser nær jer, kontakt da Tina Bischoff på mail til: tina@dansk-atletik.dk 

Seneste nyheder