Fra sidste års match, som fandt sted i Malmø. (Deca Text&Bild)

Dansk-islandsk hold melder sig klar til nordisk dyst på ikoniske Bislett

Flere talenter trækker for første gang i landsholdstøjet, når den traditionsrige nordiske juniorlandskamp denne weekend finder sted i Oslo. 

EM-U23 sluttede sidste weekend, og førstkommende mandag gælder det EYOF i Slovenien. Og så er der lige NM-U20 denne weekend. Jo, de internationale ungdomsmesterskaber holder bestemt ikke sommerferie. Fredag flyver den danske trup fra Billund og Kastrup til Oslo, hvor de i weekenden danner hold med Island ved den traditionsrige juniorlandskamp, som også udgør et individuelt NM i U20-klassen. 

Med to deltagere i hver disciplin er der selvsagt tale om et stort hold, hvorfor enkelte afbud og omrokeringer ikke har kunnet undgås. I forhold til den seneste opdatering af det udtagne hold er bl.a. Betty Marie Ramsgaard og Eiri Glerfoss røget fra. 
   
”Det spiller lidt ind, at der er et EM-U20 om mindre end tre uger. Et par aktuelle navne døjer lidt med mindre skader, og har valgt at spare sig for at blive helt klar til EM. Og så er der ligeledes nogle talentfulde navne i U18-klassen, som vi har måttet se bort fra grundet EYOF, der begynder i næste uge,” lyder det fra holdleder Mathias Kosack, der håber at få de sidste brikker på plads inden landskampen.

”Men det bliver en spændende match, og for mange handler det også om at få en god oplevelse, når de for første gang trækker i landsholdstøjet. Et legendarisk stadion som Bislett udgør jo en perfekt ramme. Forhåbentlig kan det give dem ambitioner om at komme med til større mesterskaber i fremtiden.”

De norske arrangører har måttet droppe planen om live-streaming fra landskampen, men man vil naturligvis kunne følge med via live-resultater på stævnets hjemmeside fra lørdag kl. 12.30. 

Update 21/7: Der vil alligevel være streaming - klik HER

Nordic Match U20 – Bislett d. 22-23. juli
Hjemmeside m. tidsskema, startlister, live-resultater m.v.

Seneste nyheder