Efterårscamp 2023

Dansk Atletik inviterer til efterårscamp i uge 42. Vi håber at rigtig mange 14-17 årige atleter har lyst til at sætte hinanden stævne i Hvalsø.

DAF inviterer til efterårscamp 2023 for de 14-17 årige i uge 42, hvor vi sætter fokus på hygge og en fed oplevelse med unge fra de danske atletikklubber. Vi sætter et stort fokus på at samle på tværs af Danmark, og vi håber at det kan blive en tradition hvert år at samle de unge i uge 42.

Det bliver 5 dage med fuld fart på, vi skal have kickstartet grundtræning, have filmaften, natteløb og meget meget mere – det bliver en lille uge, med socialt samvær på tværs af Atletik Danmark!

TILMELDINGEN ÅBNER NU!

Tilmelding er netop åbnet, og derfor kan du via dette link tilmelde dig til årets Efterårscamp for 14-17 årige – der er begrænsede pladser og vi arbejder efter først til mølle princippet.

Hvornår: I efterårsferien: mandag d. 16. oktober til fredag d. 20. oktober

Hvor: Hytten hedder Egegården - GLÆDEBJERGVEJ 9, SKOV HASTRUP, 4330 HVALSØ

Hvem: Medlemmer i danske atletikklubber som er årgang 2006, 2007, 2008 eller 2009. Campen er for alle unge, der går til atletik og gerne vil møde andre fra hele landets atletikklubber til årets fedeste Atletik camp.

Tilmelding: https://forms.office.com/e/mMVFVLhBDS

Vi har lavet en flyer med information om campen, som meget gerne må deles blandt klubbernes unge medlemmer - og deres forældre. Download her

BAGGRUND:

Initiativerne med camps for eksisterende medlemmer har til formål at give fantastiske oplevelser for de unge, også i håbet om at vi kan skabe venskaber for livet og et fedt miljø for unge i atletikken, som gør at flere bliver i sporten.

Vores atletikkonsulent Mikkel Hansen udtaler om dette initiativ:

”Vi håber på stor tilslutning og opbakning til dette nye tiltag, vi har desværre været nødt til at aflyse sommercampen for de lidt yngre, blandt andet da vi har været for sent ude til sommerferien. Nu er vi klar og vi håber at I er klar til at sprede budskabet, så vi kan få startet en ny tradition”.

Efterårscampen er ikke det eneste initiativ der startes op, Dansk Atletik vil nemlig have tilbud til flere aldersgrupper og dermed skabe endnu flere gode oplevelser for de unge i atletikken:

”Det er planen at starte tre initiativer op, som vi håber kan blive til traditioner, den første er sommercamp for 12-14 årige i sidste uge af sommerferien, den næste er den vi åbner tilmelding til nu, en efterårscamp i uge 42 for de 14-17 årige, og så håber vi også på sigt at kunne lave en tur til et større internationalt stævne á la EM eller Diamond League og det bliver formentlig for 16-22 årige – vi forventer at have tilmelding og mere info klar til de ting vi skal lave i 2024 allerede i september/oktober i år”

Dansk Atletik har brug for klubbernes opbakning, og vi håber I vil være med til at dele budskaberne til jeres unge mennesker ude i klubberne, så de får muligheder for oplevelser for livet med jævnaldrende på tværs af Atletik Danmark!

”Vi har haft lidt feedback på at campen i sommerferien står i vejen for de traditionelle atletikskoler, som atletikforeningerne afholder. Vi havde tænkt at atletikskoler er for at tiltrække nye, hvor DAFs sommercamp er for at engagere nuværende medlemmer til at blive – formålet stammer fra tidligere ture i 2013 og 2014, hvor vi havde sendt en stor gruppe unge afsted på fælles tur – og når vi kigger tilbage på holdfotos derfra, kan vi blot konstatere at der er mange navne tilbage nu".

"Men vi kan konstatere at rigtig mange eksisterende medlemmer også deltager på atletikskoler rundt omkring i landet – vi håber meget at der kan være plads til begge dele, og vi håber på forståelsen for vores formål om at give unge store oplevelser på tværs af Atletik Danmark. Vores kalendere er presset, og der ligger ikke mange muligheder for at lave tiltag der skal styrke sammenholdet blandt de unge på tværs. Vi har valgt efterårscampen i uge 42 for netop ikke at tage dem der potentielt står som trænere på atletikskolerne. Vi håber at vores foreninger vil være med til at sprede budskabet om camp, også selvom nogen har atletikskoler når vi inviterer til sommercamp, og her står vi atletikkonsulenter gerne til rådighed med at hjælpe til sparring med at få flere nye på atletikskolerne”

Har I spørgsmål, så kontakt venligst atletikkonsulent Mikkel Hansen på mikkel@dansk-atletik.dk

 

Seneste nyheder