Tre danskere udpeget til europæiske kommissioner og råd

European Athletics Council har i forbindelse med council møde d. 24-25. juni, udpeget nye medlemmer til bl.a Development Commission, Running Advisory Group og den nye Youth Advisory Group. Udpegelserne er 4-årige og gælder for perioden 2023-2027.

Council har valgt at pege på Dansk Atletiks direktør Lars Lindstrøm, som nyt medlem af Development Commission. Development Commission rådgiver Council i udviklingsspørgsmål og medvirker til at udarbejde European Athletics' udvikingsprogrammer, f.eks. Member Federation Support Programme, Leadership Programme, High Performance Program, mv. Programmer som Dansk Atletik igennem en årrække har og fortsat nyder godt af.

Jakob Larsen, udviklings- og kommunikationschef i Sparta, er udpeget som medlem af Running Advisory Group, der rådgiver European Athletics inden for events og løb. Dansk Atletik er stolt af, at en kapacitet som Jakob Larsen kan bidrage med at løfte event og løb på europæisk niveau.

Ligeledes er Mikkel Hansen, atletikkonsulent i Dansk Atletik, blevet udpeget til den nye Youth Advisory Group, og skal her bidrage med idéer og erfaringer fra sit lange virke i både Dansk Atletik og på klubniveau.

Development Commission: Lars Lindstrøm, direktør, Dansk Atletik

Running Advisory Group: Jakob Larsen, udviklingschef Sparta

Youth Advisory Group: Mikkel Hansen, atletikkonsulent, Dansk Atletik

Seneste nyheder