DMU: Her er hvad du skal vide

I den kommende weekend afholder Hvidovre Atletik & Motion og Dansk Atletik DM for ungdom. Unge atletikudøvere fra hele kongeriget samles til et brag af en atletikfest, og her er alt du skal vide om mesterskabet.

Lørdag formiddag bliver mesterskabet skudt i gang, og de overordnede starttider ser sådan her ud:

Lørdag starter disciplinerne kl. 10.00 og slutter kl. 18.00.

Søndag starter disciplinerne kl. 9.00 og slutter kl. 15.30.

Man kan se tidskemaet med starttider for alle øvelserne her: 

Starttider lørdag og starttider søndag

Mange unge atleter i aktion

Der venter et spændende stævne, hvor dygtige atleter i aldersgruppen 14 til 22 år, skal i aktion. Med 1088 starter fordelt på 53 klubber, bliver det en weekend pakket med atletik. I år kan man også få fornøjelsen af at se en dansk rekordholder, i form af Sofia Thøgersen, som stiller op på 1500 meter i aldersgruppen 18-19 år.

I flere af disciplinerne er der et stort startfelt og på 100 meter for drenge i aldersgruppen 14-15 år, er der hele 29 deltagere, hvilket er det største deltagerfelt til mesterskabet.

Hele deltagerlisten er på IMars, hvor man kan følge med i resultaterne undervejs via liveopdatering.

Godt vejr og gratis adgang

Hvidovre AM har sikret, at der er gratis adgang for alle og stadion er blevet helt klar efter fodboldens indtog. Der bliver også rig mulighed for at nyde atletik i godt vejr, da DMI lover 19 grader og ingen regn i weekenden. Hvis sulten skulle melde sig, vil der være mulighed for at købe både mad og drikke i caféen på stadion. (Se kort over stadion nedenfor).

Øvrige praktiske informationer

Der kommer til at være gang i konkurrencer rundt på hele stadionet. Det er derfor en god idé at danne sig et overblik, ved at kigge på kortet over stadion:

Man kan finde alle de øvrige praktiske informationer på Hvidovre Atletik & Motions hjemmeside.

 

 

 

Seneste nyheder