Fra DMU i Hvidovre 2022. Foto: Michael Hyllested.

Kom til DMU i Hvidovre

I weekenden den 2.-3. september er Hvidovre Atletik og Motion værter for årets helt store atletikfest for ungdommen. Vi håber på masser af liv på stadion - og på tilskuerpladserne. Tilmeldingsfristen er forlænget til på fredag, så vi kan få alle med. 

Knap er VM overstået før vi sætter ungdommen stævne til årets DM i Hvidovre. Det er heldigvis ikke for sent at tilmelde klubbens atleter og vi håber at få alle med til et af årets højdepunkter i atletikkalenderen. 

Al information om DMU er samlet på Hvidovre AMs hjemmeside og tilmeldingsfristen er forlænget til fredag den 25. august.

Så nok er det ikke Budapest og nok skal der ikke sættes verdensrekorder, men vi håber at vi sammen kan skabe et rigtig godt DM stævne, som kan være med til at motivere og inspirere de unge atleter fremadrettet. 

Seneste nyheder