(pressefoto)

Lars Lindstrøm stopper som direktør i Dansk Atletik

Efter en gensidig fratrædelsesaftale med Lars Lindstrøm, er elitechef Mikkel Larsen indsat som konstitueret direktør, mens en ansættelsesprocedure pågår. 

Dansk Atletik har indgået en gensidig fratrædelsesaftale med Lars Lindstrøm, og skal nu ud at søge efter forbundets næste direktør. 

“Vi er på vej ind i den næste fase, hvor vi skal have mere fokus på at udvikle dansk atletik for fremtiden – både mht. strategi og styrkelse af økonomien – og det skal den næste direktør være med til at lede,” udtaler Dansk Atletiks formand, Simone Frandsen. 

“Med en ny leder vil vi fortsætte arbejdet med at styrke forbundet – både internt i organisationen, ud imod klubberne og fremadrettet over for eksterne partnere. Vi skal både udvikle dansk atletik og have tilført en ny kommerciel vinkel.”

Lars Lindstrøm udtaler: ”Jeg har været glad og stolt over min rejse med forbundet. Det er en styrket organisation, jeg forlader, og det har været et privilegium at bidrage til en både organisatorisk og idrætsfaglig udvikling af Dansk Atletik. ”

Dansk Atletik siger dermed farvel til sin direktør, der tiltrådte sidste år. “Vi vil gerne takke Lars Lindstrøm for det arbejde og de forbedringer, han har gjort i organisationen, og det grundlag skal der selvfølgelig bygges videre på,” slutter bestyrelsesformand Simone Frandsen. 

Den nuværende elitechef Mikkel Larsen er konstitueret direktør, mens ansættelsesproceduren af den kommende direktør gennemføres. 

Seneste nyheder