Foto med tak til Herlev Løbe- og Atletikklub

Mesterligt DM for Masters

Ballerup Atletik Klub var i den forgangne weekend værter for dette års DM Masters. Knap 300 atleter (593 starter) havde en hel forrygende weekend i sensommersolen og BAK havde sørget for perfekte rammer til stævnet. 
Der blev i alt uddelt 500 medaljer, hvoraf en atlet, Jørgen Randløv Madsen fra Slagelse Atletik DELTA, stod for de 14!

Ingen tvivl om at vejret var med de erfarne atleter til weekendens DM. Udsigten op til weekenden var ikke alt for god, men det endte med 3 dage i helt perfekt atletikvejr - regnen kom først ligesom de sidste atleter havde afsluttet konkurrencerne. 

Sensommersolen var med til at danne rammerne for en meget flot stævne, men det var naturligvis Ballerup Atletik Klub, der med fine forhold og gæstfrihed, sørgede for at det hele lykkedes. Det fantastiske set-up var med til at skabe en rigtig god stemning på stadion. 

Alle resultater kan ses her, men vi skal ikke undlade at fremhæve Jørgen Randløv Madsens imponerende 12 guld- og 2 sølvmedaljer. Slagelse Atletik DELTA atleten blev dansk mester i 100, 200 og 400m, kort hæk, lang hæk, forhindring, længde-, højde og stangspring, kugle, diskos og spyd (M70).
Blandt de danske mastersrekorder fra stævnet er det også værd at nævne at Jens Myrup Noe (Atletikforeningen Fremad Holbæk) i M85 nu er oppe på 9 danske rekorder i år.

På sidelinjen var der fint besøg fra Sverige, hvor Championship Manager Anders Mattsson fra VM Göteborg 2024 kunne fortælle om det kommende mesterskab. Flere af vores dygtige danske dommere tog også imod invitation til at deltage i afviklingen af VM. Det bliver uden tvivl en stor oplevelse for alle, når VM afvikles på Ullevi til august næste år.

Lørdag aften var der, traditionen tro, fælles middag for atleterne og her kunne formanden for Dansk Atletiks masters komité, Knud Høyer, blandt andet fortælle om den perlerække af internationale stævner, der er i kalenderen de kommende år. Første stop er Pescara i Italien, hvor EM afholdes den 22. september til den 1. oktober, med 34 danske atleter i kamp. 

Vi takker BAK, deltagere, dommere og frivillige for et meget flot DM 2023. 

Seneste nyheder