Foto: Camilla Bevensee/Dansk Atletik

Tæt topstrid efter første runde af CRAFT Løbe Cup

I konkurrencen om at blive Danmarks stærkeste løbeklub, er der hård kamp om pladserne i toppen, hvor især klubber med stor bredde ligger højt.

Søndagens crossløb i Øresundsparken var en stor succes, hvor løbere fra klubber i hele landet gav den gas på den tekniske rute. Humøret var højt og efter at have fået pulsen ned, var der mange smil at spore. Løberne fra Sparta Atletik & Løb og Blovstrød Løverne, havde ekstra god grund til at smile, da de ligger nr. 1 og 2 i den samlede konkurrence.

førstepladsen fik Sparta samlet 82 point sammen, men de er skarpt forfulgt af Blovstrød med 80 point. På tredjepladsen og fjerdepladsen finder man Odense Atletik med 64 point og AGF Atletik på 38 point. Viborg Atletik og Motionsforening var også mødt talstærkt op, på trods af den store afstand, og runder flot top-5 af. De fik løbet sig til hele 28 point.

Man kan se hele den samlede stilling her. 

Bredde gav mange point

Til CRAFT Løbe Cup samler alle point til klubben og der er mange point at hente, hvis man har løbere i alle de forskellige aldersgrupper. Det er især her, hvor Blovstrød Løverne sikrede deres flotte resultat, hvor de fx hentede 31 point fordelt i kategorien masters 50-59. På samme måde fik Odense Atletik hele 20 point, da de vandt hos både piger og drenge i aldersgruppen U20.

Hvis man er interesseret i de individuelle resultater, kan man læse meget mere i artiklen på vores hjemmeside.

Konkurrencen er helt åben inden anden runde af CRAFT Løbe Cup

På trods af at Blovstrød Løverne og Sparta Atletik & Motion har skabt sig et lille forspring, er konkurrencen stadigvæk helt åben.

Næste afdeling af løbecuppen er d. 18. november i Aarhus, hvilket er en god mulighed for de jyske klubber til at stille talstærkt op. På den måde kan de mindske forspringet til de tre førende klubber, eller måske endda overhale dem.

Tilmeldingen til anden afdeling i Hørhaven ved Aarhus, som også er DM cross, er allerede åben og man kan tilmelde sig her.

Seneste nyheder