Der var show for alle pengene til 2023-udgaven af Aarhus Sprint'n'jump. Foto: Lone Dybdal

"Aarhus Sprint'n'jump bliver en fest" - køb din billet til Danmarks største indendørsstævne nu

Stævnechef Sebastian Skejø lover fest og farver til Aarhus Sprint'n'jump, der skyder den internationale indendørssæson i gang herhjemme. Sæt kryds i kalenderen tirsdag 23. januar, og køb billetter til en aften med gang i den i Aarhus. 

Der er fokus på stemning og show, når Aarhus 1900 Atletik og Løb for tredje gang arrangerer Danmarks største indendørsstævne, Aarhus Sprint'n'jump, i Aarhus Atletik- og Løbeakademis hal ved Aarhus Stadion. 

Billetsalget er allerede startet, og man skal ifølge stævnechef Sebastian Skejø ikke vente for længe med at købe billet, hvis man vil sikre sig en plads i hallen. 

"Vi forventer bestemt at der bliver udsolgt, det har der været de andre år. Vi har sørget for at gøre plads til ekstra mange tilskuere i år, men der er stadig et begrænset antal pladser, så vil man være sikker på at få en plad, skal man købe sin billet snart," fortæller Sebastian Skejø i seneste episode af podcasten 'Lyden af Dansk Atletik.

Aarhus Sprint'n'jump er "det største indendørsstævne", målt på rangeringen under det internationale forbund, World Athletics, hvor det er klassificeret som 'Bronze Label'-stævne. Det betyder at der er ekstra mange ranglistepoint på spil, og ligesom de tidligere år, forventer Sebastian Skejø at det vil trække flere af europas bedste atleter inden for sprint og spring til Aarhus. 

"Vi er ikke klar til at sætte konkrete navne på endnu, men der har været rigtig stor interesse i år. Man kan godt mærke at det er et OL-år, vi går ind i. Der er mange der gerne vil stå på startlisten til de stævner, hvor der er mange point at kæmpe om. Jeg kan love at det bliver mindst lige så højt niveau som de andre år, og nok også endnu højere," fortæller stævnechefen, der håber på en at se en bred målgruppe i hallen til januar.

"Vi går rigtigt meget op i at skabe en god publikumsoplevelse, med lys og musik, hvor man kan blive inspireret, både som atlet og atletikinteresseret, men også som publikum, der ikke kender så meget til atletikken. Vi håber at kunne give folk en oplevelse, hvor de bliver imponeret over de dygtige atleter og deres ret vilde præstationer. Aarhus Sprint'n'jump bliver en fest," lyder det fra stævnechef Sebastian Skejø fra Aarhus 1900 Atletik og Løb.

Billetter til Aarhus Sprint'n'jump, tirsdag 23. januar 2024, købes online her: Billetter Aarhus Sprint'n'jump

Lyt til hele podcastepisoden, hvor 'Lyden af Dansk Atletik' varmer op til indendørssæsonen med Sebastian Skejø og Aarhus Sprint'n'jump, der hvor du hører podcast, fx i Apple Podcast eller Spotify

 

Seneste nyheder