Ny facebookgruppe giver mulighed for sparring om stævneadministration i Roster

En forlængelse af aftalen med stævne tilmeldings- og administrationstjenesten Roster Athletics, betyder at danske atletikklubber, der bruger systemet, nu har mulighed for at få hjælp til stævner. Derudover, er der også oprettet en facebookgruppe, hvor der er mulighed for sparring og erfaringsudveksling. 

Dansk Atletik anbefaler at anvende Roster Athletics stævneadministration og stævnetilmelding, og mange klubber er allerede godt i gang. 

Forbundet og teamet bag Roster, lægger op til intern sparring, idé-, og erfaringsudveksling ifm. generel brug af platformen. Jo mere vi hjælper hinanden, jo nemmere bliver det for alle, og derfor er der oprettet en facebookgruppe, hvor klubber og frivillige, der arbejder med stævneadministration i Roster Athletics, kan søge sparring og udveksle erfaringer. 

"Tanken bag gruppen, er at skabe en gruppe med brugere, der har brug for hjælp til Roster, som kan få hjælp af andre, der erfaring med det. Det er et netværk af klubber, der deler og kan få gavn af hinandens erfaring og viden, og søge inspiration til endnu bedre brug af systemet. Det er ikke som sådan en supportgruppe, men en gruppe, hvor frivillige hjælper hinanden, så svartiden kan varriere, og nogle ting vil være uden for gruppemedlemmernes erfaring og formåen. Jeg har meget erfaring med Roster, ligesom flere andre i gruppen, og det er sådan nogle 'superbrugere' som os, der vil kunne hjælpe andre," fortæller Oliver Shadwell, der har taget initiativ til facebookgruppen 'Roster Hjælp - Dansk Atletik' og selv er stævneudvalgschef i Randers Freja, hvor han bl.a. sidder med administration af klubbens stævner i netop Roster-systemet.

Få sparring fra danske superbrugere via facebookgruppen 'Roster Hjælp - Dansk Atletik', der er en åben, frivilligt drevet gruppe. Besøg gruppen her: https://www.facebook.com/groups/827496745771367

 

 

Support fra Roster Athletics' team

Der er også mulighed for support og hjælp til konkrete problemstillinger i forbindelse med brug af systemet. Afhængigt af hvilke spørgsmål det drejer sig om, kan du nedenfor se, hvorhen du skal rette din henvendelse. Roster Athletics forsøger at besvare dit spørgsmål hurtigst muligt – velvidende, at der kan være enkelte nichehenvendelser der ganske enkelt ikke ligger en oplagt løsning på. 

Kontakt Roster Athleticssupport@rosterathletics.com, hvis du har spørgsmål til:

  • Oprettelse af nye brugere, rettigheder, eller tilknytning af tilmeldingsmodul
  • Tekniske udfordringer med platformen
  • Feedback og ideer til forbedringer af platformen

Kontakt Dansk Atletik på daf@dansk-atletik.dk, hvis du har spørgsmål til: 

  • Regler, klubskifte, mm.
  • Stævneanmeldelse i Connect

 

Yderligere ressourcer:

Support og brugerguide:support.rosterathletics.com finder du brugerguides og hjælp (engelsk) til brug af stævneadministrationen. 
Tilmelding, startlister og liveresultater:meets.rosterathletics.com, og i Roster Athletics-appen.
Resultater og statistik:Statletik.eu finder du Dansk Atletiks officielle statistikside. Kontaktmail: resultater@dansk-atletik.dk 
 

Seneste nyheder