Tilmeldingen til Royal Run 2024 er åben

D. 20. maj inviterer H.K.H Kronprinsen til royal løbefest i fem byer rundt omkring i Danmark. Alle er velkomne og man kan sikre sig et startnummer netop nu.

Royal Run 2024 bliver en løbefest for hele familien og hvis man vil være med, kan man allerede nu melde sig til. Sidste år blev et højere antal startnumre end i år, revet væk. Vi anbefaler derfor, at man melder sig til med det samme.

Der bliver rig mulighed for at deltage uden at skulle ud på en dagsrejse, da Royal Run kommer rundt i det meste af landet. De fem byer er

  • Brønderslev
  • Aarhus
  • Fredericia
  • Kalundborg
  • København/Frederiksberg

Flere af byerne er med for første gang og Jens Otto Størup, administrerende direktør i DGI, glæder sig til at se, hvordan de nye byer bliver taget imod:

 ”Vi glæder os til at følge, hvordan danskerne tager imod valget af de nye værtsbyer. To af byerne, København og Aarhus, har jo prøvet det før, men for Brønderslev, Fredericia og Kalundborg, er det jo første gang, og vi ser frem til at følge, hvordan de i lokalområdet tager imod en begivenhed som Royal Run”.

Distancer for hele familien

Royal Run er for alle, og man behøver ikke at have erfaring med løb for at stille til start. Der er mulighed for at tage familien med på One mile (1,6 km), men man kan også give den gas på 5 eller 10 km.

Alder og form har ingen betydning, da man frit kan vælge mellem de forskellige distancer.

Køb dit startnummer her, støv løbeskoene af og vær med til hele Danmarks royale løbefest d. 20. maj.  

Læs mere om Royal Run 2024 her.

Seneste nyheder