Sommerferien på Bornholm kan nemt kombineres med deltagelsen i det fedeste etapeløb, Etape Bronholm i uge 30. Foto: Etape Bornholm

Giv et startnummer i julegave

Vil man glæde en af sine nærmeste med en oplevelse, der både skaber minder og giver udfordringer, er et startnummer under juletræet den perfekte gave, både til den aktive superløber og den oplevelsessultne motionist, og alle derimellem. Sammen med vores samarbejdspartnere, får du her tre bud på løb, der vil tænde julelysene i øjnene på modtageren juleaften. 

I samarbejde med Etape Bornholm, Copenhagen Marathon og Copenhagen Half, får du her vores bud på hvilke løb du skal gå efter, hvis du vil glæde med et startnummer i julegave.

 

Give den fedeste oplevelse, med et startnummer til Etape Bornholm som julegave.
Foto: Etape Bornholm

 

Den ultimative sommerferie - Etape Bornholm

Mandag 22. til fredag 26. juli 2024 - start kl. 18.00 (fredag kl. 18.15)

Viking Atletik er klar med høj service og garanti for én på opleveren, når de midt i sommerferien står for den ultimative bornholmske løbeoplevelse. Til Etape Bornholm kan du opleve alle hjørner af klippeøen og løbe et maraton (42,2 km) over fem dage, i selskab med venner, familie og andre glade løbere. 

Der er de fem etaper i voksenløbet, men der er også en rute til ungdom og seniorer, hvor man løber et halvmaraton over tre etaper, og en rute til børn, hvor man løber et kvart maraton over tre etaper.  

Der deltager mere end 2.300 danske og udenlandske motionister og eliteløbere i Etape Bornholm og på voksenruten, får man ifølge Etape Bornholm selv, det bedste af Bornholm: sandet, havet, klipperne, de lange seje bakker i Bornholmernes egen skov, de vilde stigninger på Hammershus og to hurtige byruter.

Voksenløbet 2024 - 5 etaper

Mandag 22. juli - Etape 1
10,0 km - Hurtig rute med blandet vej og sti i og omkring Hasle. DAF-opmålt rute.

Tirsdag 23. juli - Etape 2
5,8 km - Strand, sand og klitter. Vild tur på Dueodde,

Onsdag 24. juli - Etape 3
7,8 km - Kuperet skovrute i Bornholmernes skov.

Torsdag 25. juli - Etape 4
8,6 km - Konge-etapen. Hammershus og Fyrvej. Mange højdemeter.

Fredag 26. juli - Etape 5
10,0 km - Lynhurtig rute i og omkring Rønne. Tusindvis af tilskuere på Rønne Stadion.

Giv et startnummer i julegave

Til Etape Bornholm skal du oprette en tilmelding i din kæres navn og betale startafgiften, evt. med tilkøb af den afbestillingsforsikring, løbet har sat op som en mulighed til næste års løb. Opretter du en bruger i eget eller modtagerens navn, kan vedkommende se alle detaljer om tilmeldingen, men husk at bruge din egen emailadresse, så gaven ikke afsløres i modtagerens indbakke. 

Når du har købt et startnummer til Etape Bornholm, kan du lade dine kreative evner få frit løb i designet af et gavebevis, men du kan også bare hente og printe et af disse gavebevis, der allerede er lavet for dig: Gavebevis Etape Bornholm (PDF)

Læs mere om Etape Bornholm og find link til tilmelding her: Etape Bornholm | etape-bornholm.dk

 

 

Tommeæ-op til et startnummer til Copenhagen Marathon under juletræet
d. 24. december. Foto: Copenhagen Marathon

 

Forårsklassikeren - Copenhagen Marathon

Søndag 5. maj 2024 - start kl. 9.30

Copenhagen Marathon er Danmarks største maraton, med hele 12.500 tilmeldte til løbet i 2023, og med Sparta Løb som arrangør, er der garanteret en fantastisk løbeoplevelse. Der er start og mål fra Fælledparken på Østerbro og ruten tager dig som altid rundt i de smukkeste dele af vores hovedstad. Dertil er Copenhagen Marathon vært for vores DM Marathon for juniorer og seniorer, så de bedste danske løbere stiller også til start, sammen med en stor flok af internationale eliteløbere.

Giv et startnummer i julegave

Til Copenhagen Marathon, er det muligt at købe et gavekort til løbet. Gavekortet er udformet som et startnummer. Du køber det her på siden og får det tilsendt på mail, så du kan printe kortet derhjemme – eller videresende det til modtageren. Det er også muligt at købe gavekort til et af Sparta Løbs andre løb, læs mere her.

Køb gavekort til Copenhagen Marathon her: Køb gavekort | sparta gavekort

Læs mere om Copenhagen Marathon her: Copenhagen Marathon | copenhagenmarathon.dk

 

 

Giv en kæmpe oplevelse i julegave, med et startnummer til Copenhagen Half. Foto: Copenhagen Half

 

Folkefesten i København - Copenhagen Half

Søndag 15. september 2024 - start kl. 9.30

Hele byen summer af løbeglæde og spænding hvert år, når Sparta Løb arrangerer Copenhagen Half, Danmarks største halvmaraton. I 2024 rykker løbet fra Frederiksberg, tilbage til Østerbro og Fælledparken, hvor festen kan brede sig og der er plads til både tilskuere og løbere omkring start og mål. Copenhagen Half er igen i 2024 vært for vores DM Halvmaraton, så de bedste danske løbere stiller også til start, sammen med en stor flok af internationale eliteløbere.

Giv et startnummer i julegave

Til Copenhagen Half, er det muligt at købe et gavekort til løbet. Gavekortet er udformet som et startnummer. Du køber det her på siden og får det tilsendt på mail, så du kan printe kortet derhjemme – eller videresende det til modtageren. Det er også muligt at købe gavekort til et af Sparta Løbs andre løb, læs mere her.

Køb gavekort til Copenhagen Half her: Køb gavekort | sparta gavekort

Læs mere om Copenhagen Half her: Copenhagen Half | cphhalf.dk

 

Seneste nyheder