DM Inde for seniorer kommer tilbage til arenaen i Odense i 2024. Foto: Christian Jørn

Indendørssæsonen 2024 - Danske Mesterskaber

Indendørssæsonen er lige om hjørnet, og det bliver med spændende nyt koncept til DM Inde for senioratleterne i Odense, og en super sæsonafslutning for ungdommen, til DM Ungdom Inde i Skive. 

Med julen der banker på døren, er der ikke længe til, at indendørssæsonen for alvor eksploderer. Allerede nu begynder indendørsresultaterne at komme ind, og Statletik er tilsvarende blevet "omstillet" til indendørssæon.

DM Inde - Seniorer
Årets nationale højdepunkt er DM Inde for seniorer. I 2024 går turen til Thorvald Ellegaard Arena i Odense med Odense Atletik som vært. De lokale arrangører har lagt sig i selen for at lave et DM Inde på højt oplevelsesmæssigt niveau. Ambitionen er, at atleter og tilskuere skal få følelsen af, at de er en del af 'et særligt event' og ikke 'bare et almindeligt stævne'.

Stævnehjemmesiden er allerede online, og her kan informationer løbende findes.

Største ændring fra tidligere år er, at størstedelen af programmet vil blive afviklet om aftenen, hvor afvikling kommer til at ske fredag 16/2 og lørdag 17/2. Billetsalget åbner inden længe, og arrangørerne håber på fuldt hus.

Informationer om tidsskema, tilmelding osv. kommer inden længe. DM Inde fungerer i øvrigt som sidste kvalifikation til VM Inde i Glasgow 2 uger senere.

Lyt til podcastepisoden, hvor 'Lyden af Dansk Atletik' varmer op til indendørssæsonen med idémand bag det nye koncept til DM indendørs og formand i Odense Atletik, Emil Mikkelsen, der hvor du hører podcast, fx i Apple Podcast eller Spotify

 

DM Ungdom inde
Igen i år lægger Skive AM og Sparnord Arena gulv til DM Ungdom inde, når de 2.-3. marts byder indenfor. Skive har gennem mange år leveret danske senior- og ungdomsmesterskaber på et højt afviklingsmæssigt niveau, og vi kan dermed igen byde de unge atleter indenfor til en god afslutning på indesæsonen.

Flere info om tidsskema, tilmelding, kvalifikation etc. kommer inden længe på klubbens hjemmeside - pt. kan basisinformation findes her.

 

DM Mangekamp og DM Masters
Som det var tilfældet i 2023, så byder Randers Freja Atletik indenfor i deres fine faciliteter på Langvangen 3.-4. februar, når de er værter for det kombinerede danske mesterskabsstævne for mangekæmpere og masters-atleter. Igen i 2024 er de to mesterskaber slået sammen for at skabe en bedre og mere energisk atmosfære, og med de fine rammer i Randers forventer vi igen i 2024 en hyggelig DM-weekend med gode resultater. 

Invitation og alt info forventes klar inden længe på Randers Frejas stævnehjemmeside, men indtil da, kan man sætte et stort kryds i kalenderen. 

 

Seneste nyheder